Saltar al contenido
INICI » BODES

BODES

En un dia tan especial, ens encarreguem de posar un toc daurat al teu casament. Per això, oferim un servei personalitzat per als nuvis, que els permet crear la seva pròpia selecció musical a mida. Tots els nostres serveis són opcionals.

Oferim música ambiental abans i després de la cerimònia, així com durant el còctel i el banquet. Podeu triar entre una varietat de gèneres com chill out, jazz, balades instrumentals, bossanova, entre d’altres. També proporcionem seqüències musicals per a moments especials, com ara regals, entrada dels nuvis, llançament del ram, plats i el tall de la pastís. Per a l’inici del ball, oferim opcions com vals, pasdoble, bachata i cançons lentes. A més, estem oberts a suggeriments de cançons i propostes dels nuvis.

Disposem d’un servei de microfonia i podem amplificar el so tant a l’interior com a l’exterior de l’església durant la cerimònia.

La nostra manera de treballar es basa en un enfocament molt senzill: oferir un tracte personalitzat que doni tranquil·litat als nuvis. Realitzem una entrevista per comprendre l’estil i l’atmosfera que desitgen per al seu casament, assegurant-nos de proporcionar la música més adequada per a cada moment de la celebració.

A més, oferim serveis d’il·luminació i sonorització per a qualsevol altra activitat que requereixi aquests elements.

També oferim els nostres serveis per a comunnions i batejos, on mantenim el mateix enfocament en el tracte personalitzat i l’experiència per posar el toc final a la festa, tal com ho fem en els casaments.